Kurskatalogen for våren 2022 er klar

Lørenskog Husflidslag tilbyr i alt 10 kurs for våren 2022. En del av dem var også planlagt for høsten 2021, men som måtte utsettes av diverse grunner. 

Du finner alle kursene under fanen "Kurs m.m./Kurs våren 2022". Her er alle kursene listet opp i rekkefølge etter kursstart, og etter beskrivelse og informasjon om kurset er det en lenke for påmelding.

Nytt kurs for våren er å lage kroppsskrubb og såpe av kaffegrut! Dette er en oppfølger av temamøtet høsten 2021 hvor Siri Mittet fortalte om alt det fantastiske man kunne gjøre med kaffegrut. 

Rødlisteprosjektene våre er tægerbinding samt karding og spinning, og vi har kurs i begge teknikkene i vår. Vi håper mange vil være interessert i å lære disse gamle teknikkene, slik at tradisjonen kan fortsette og ikke dø ut. 

Bunadkurset med både brodering og montering fortsetter som tidligere, og vi har også tredreiing både for nybegynnere og litt øvet. 

For de som er glade i å sy, og vil boltre seg her, har vi både kurs i Wallenborg-vesker, søm av enkle barneklær og søm av  sommerplagg for deg selv. Her kan det bli mange flotte resultater! 

Det burde være mye å velge i blant tilbudene, og vi håper mange vil benytte muligheten til å være med på et eller flere kurs dette semesteret! 

Velkommen til kurs!