Julemarked 2020

Lørenskog Husflidslags tradisjonelle julemarked arrangeres lørdag 5. og søndag 6. desember 2020 på Skårer gård (Lørenskog Bygdemuseum), Løkenåsveien 29, 1473 Lørenskog.
Åpningstider:
Lørdag kl 1100 - 1600
Søndag kl 1200 - 1600

Pris for stand:
Medlemmer kr 400,- for begge dager
Ikke-medlemmer kr 600,- for begge dager
Medlemspris gjelder kun for medlemmer i Lørenskog Husflidslag.

Alle utstillere må stå begge dager, og det er kun husflidsprodukter/hjemmelagde produkter som er tillatt. Det er ikke tillatt å selge varm mat, men julekaker derimot er populært. Vi ber våre utstillere om å være kreative og holde et høyt nivå på produktene de ønsker å selge.
Alle utstillere får utdelt et bord på ca 180 x 80 cm og ønsker man å ta med stativ må dette avklares med oss. Vi leier ut stiger man kan henge produkter på. Man disponerer i utgangspunktet ingen vegger, men hvis det er vegg med oppheng på ditt område kan dette benyttes. Skjøteledning og lamper kan medbringes. Levende lys er ikke tillatt noen steder.

Det er mange aktiviteter for barn og voksne ute på tunet, som å kjøre hest og kjerre, kjøpe julenek og sveler i garasjen, økolaget er tilstede med bålpanne og pinnebrødsteking, Lørenskog historielag er tilstede i Røykåshytta som før og lager gammeldags julepynt med barna, og ikke minst har vi juleverkstedet for barn i Snekkerbua.
Kafeen blir i «fjøset» og i «smia» kan man steke lomper.

Lurer du på noe kan du kontakte Unn Løntjern på tlf 996 39 766 på kveldstid eller mail til: unn1962@gmail.com

NB! Påmeldingsfrist 1. oktober 2020.

Har du noe å selge, så meld deg på her!