Share/Save/Bookmark

"Fargene forteller" "Fargene forteller"

Lørenskog Husflidslags første temamøte 2017 blir mandag 9. januar kl 1830. Da får vi besøk av Tove Steinbo som skal holde foredraget "Farger er mye viktigere enn du tror. Velkommen inn i fargenes spennende verden".

Hvis du skal strikke genser eller lage noe fint til andre, bør du ikke bare velge farger ut fra din egen smak, eller ut fra mote og trend. De færreste tenker over at ulike mennesketyper ofte reagerer ulikt på farger. Jenter og gutter har ulike fargepreferanser, og det har som oftest også de voksne.

Dette vil Tove Steinbo lære oss mer om. Hun har også med boken sin til salgs, så husk å ta med kontanter.

Tove Steinbo har i snart 25 år holdt kurs, foredrag og forelesninger om farger over hele landet for bedrifter, organisasjoner og skoler.
I 2006 utga hun boken Fargene forteller, og den kom i 2016 ut i 4. opplag. Hun har også skrevet om farger i andre bøker, bl.a. i boken Demens.

Tove har vært mye på radio, og også på TV. Hun har bloggen: fargeneforteller.blogspot.com, og en åpen Facebookside - Fargene forteller.

Møtet holdes på Skårer gård, i kjelleren på låven. Inngangen er nederst på låvebygningen, mot den store parkeringsplassen.

          


Vis alle nyheter